marzipan çikolata için ürünler (10)

yuvarlak krema maritozza

yuvarlak krema maritozza

Maritozza tondo panna Kod: PPG022
bisküvi vb.

bisküvi vb.

bisküvi vb.
Fındıklı Çikolata

Fındıklı Çikolata

Kokos yağından elde edilen %10 Kaprilik asit (C8), uzun zincirli yağ asitleri dışında, MCT'ler (orta zincirli trigliseritler) gastrointestinal sistemi tamamen atlayarak doğrudan karaciğere gider ve keton üretimi için kullanılır. Aynı zamanda 'yağların glukozu' olarak da adlandırılır. Hindistan cevizinde on bir farklı yağ asidi bulunmaktadır. Bunlardan dördü MCT'dir: Kaproik asit (C6), Kaprilik asit (C8), Kaprik asit (C10) ve Laurik asit (C12). C12 teknik olarak bir MCT'dir ancak vücut bunu uzun zincirli bir yağ asidi gibi işler. Oruç tutarken veya düşük karbonhidratlı ya da ketojenik bir diyet gibi oruç taklit eden bir diyet uygularken, vücut katabolik (parçalanma) hale gelir ve doğal olarak karaciğerde keton cisimleri üretmeye başlar. Üç ana keton cismi türü vardır. Öncelikle vücut Asetoasetat (AcAc) üretir, ardından bunu Beta-hidroksibutirat (BHB) haline getirir ve yeterli BHB olduğunda geri kalan kısmı Asetona dönüşür; bu da nefesle ya da idrarla atılır. Saf fındık: Yüksek oranda E Vitamini içerir Makademya yağı: Omega 7 (Palmitoleik asit) açısından zengindir SKU:5430002193014 Hangi Poliol: 11,2g Enerji: 441Kcal, 1846kJ Toplam yağ: 39,8g Hangi Doymuş yağ: 20,4g Karbonhidratlar: 17,4g Hangi Şeker: 5g* Protein: 11,9g Tuz: 0,0g Lif: 27,9g Doğal tatlandırıcı kombinasyonu: Thaumatin, Riboz ve Erythritol
Dolgulu çikolatalar

Dolgulu çikolatalar

Isigny Karamel Kreması Koyu Kalp 310N Süt Kalp 310L
MILKA CHOCOMOO 120g

MILKA CHOCOMOO 120g

Büyük perakende için büyük markaların doğrudan tedarikçisi Chutyptm, Milka OREO 100 g'ı piyasanın en iyi fiyatıyla sunuyor. Tüm referanslarımızı www.Chutyptm.com adresinde keşfedin! Milka Choco Moo 120g toptan alım ve PGC ithalatı. (Görsel sözleşmeye dayalı değildir)
Çikolatalı Mendiants - el yapımı

Çikolatalı Mendiants - el yapımı

JANIN çikolata atölyesi, Fransa'da kalan 12 küçük çikolata atölyesinden biridir. Bugün, çikolatanın "büyük" markaları tümüyle çok uluslu gruplara katılırken, Çikolata Ustaları giderek daha da nadir hale gelmektedir.
CAPRESE

CAPRESE

Pastörize yumurta karışımı, saf çikolata parçaları, çiğ badem, şeker, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, badem unu, acı kakao 22/24%, pişirme.
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
Taraklı midye

Taraklı midye

Genişlik 6,5 cm Yükseklik 19,5 cm 130 g 4'lü set Siyah 2504N Beyaz 2504B Süt 2504L
Karamel 164

Karamel 164

Karamel 164